Garmin Mókuska XTRA 14 km

14 km

A Garmin MÓKUSKA XTRA a MÓKUSKA kör extra panoráma pontokkal kibővített verziója.

Ahol az idő megáll és körülnéz! :) Az ellenőrzőpontokon megállítjuk neked az időt, nézz körül, fotózz, élvezd a panorámát!

14 km, D+ 650 m, szintidő: 3 óra (futva) 7 óra (túrázva).

A Mókuskánál picit hosszabb és sokkal szintesebb pálya, ha kezdő vagy vagy gyerekkel mész, készülj fel sok-sok mászásra és csodálatos panorámákra! Futóknak egy technikás, élvezetes pálya, ahol bőven gyakorolhatod a hegyifutó képességeid. Az útvonal a Szépjuhászné Büfétől indul és oda is érkezik vissza, érinti a Vöröskövárat, az Újlaki-hegyet a siklóernyős starthellyel, a Homokhegyet, a Kis Hárs-hegyet a Makovecz kilátóval és a Nagy Hárs-hegyet a Kaán Károly-kilátóval.

​A QR kódok helyei fotókkal ITT elérhetőek :)

NEVEZÉS:

  1. lépés regisztráció: az oldalon a regisztrációt követően tudsz nevezni. Csak az első nevezés előtt kell megtenned.

  2. lépés nevezés: a versenyre oldalára belépve (log in), a nagy kék NEVEZEK gombot kell megnyomni, és beírni a kért adatokat.

  3. lépés fizetés: bankkártyás fizetésnél (hamarosan itt is fizethetsz bankkártyával) azonnal, vagy utalás után jóváírásra kerül az egyenleged és a “Jelentkezéseim” fül alatt megjelenik az egyedi, 6 számjegyű “Futó azonosító” számod, amivel a QR kódok leolvasásakor azonosítani tudunk. Az utalás esetén a póló nélküli árat, azaz 5.490,-Ft-ot, vagy a pólóval együtt a 9.490,-Ft-ot, azaz a nevezési díjat 24 órán belül utald el a RUNaway Sportszervező Kft. Gránitbank 12100011-17731126-00000000 számlaszámra.

Runaway